de juf antiquariaat
 Winkel voor tweedehands boeken, bijzondere schoolspullen, retro tassen, snuffel- en puzzelmatten en nog veel meer! Alles is zorgvuldig uitgezocht of gemaakt door de juf zelf.    


Een kus van de juf


De juf maakt ook allerlei dingen. Alles is in de winkel te bekijken of te bestellen. Ook maakt de juf graag dingen op maat en naar wens. Dus heb je een idee, laat het haar weten!


Snuffel- en puzzelmatten


Retroliefde

De juf is dol op de jaren '60 en '70 van de 20e eeuw. Dat is niet alleen in haar huis terug te vinden, maar ook in de winkel. Ze maakt namelijk graag met de stoffen die zij vindt uit deze tijd nieuwe en vooral handige producten. 

 


 
Sieraden


De juf houdt ook erg van natuurlijke producten. Ze maakt met edelstenen, zilver, hout en leer sieraden. Zie je iets wat je mooi vindt, maar is het niet in jouw maat? Dan maakt ze gewoon iets speciaal voor jou!


 Wiebelen en friemelen

De juf wil graag alle kinderen helpen, dus ook de kinderen die het moeilijk vinden om stil te zitten, graag wiebelen en friemelen, maar ook kinderen die juist minder prikkels kunnen gebruiken. 
Dus vanaf nu ook te koop bij de juf*: 

Wiebel en Friemel spullen
- friemelkubus (zwart, grijs-zwart, wit-roze, wit-zwart) €8,-
- wiebelkussen (zwart) € 16,-
- stressbal (voetbal) € 3,-
- geluiddempende koptelefoon 3M (blauw) €17,-
- bijtketting 
€10,-*op afspraak doordeweeks of tijdens reguliere openingstijden, woensdagmiddag of  2e zondag van de maand. Het reserveren van de wiebel en friemel spullen is aan te raden.